پرسش و پاسخ

پرسش: آیا ویزای توریستی قابل تمدید می باشد؟

پاسخ:  ویزای توریستی در طول یکسال حداکثر 90 روز اعتبار دارد و امکان تمدید آن وجود ندارد.

***********************

پرسش:  برای سفر به اکوادور نیاز به دریافت ویزا از سفارت این کشور در ایران می باشد؟ 

پاسخ: خیر، شما در بدو ورود به اکوادور (در فرودگاه کیتو) ویزای 90 روزه توریستی دریافت خواهید کرد.

***********************

پرسش: آیا میتوان با ویزای توریستی در اکوادور مشغول به کار شد؟

 پاسخ: خیر، کار با ویزای توریستی غیر قانونی است.

************************

پرسش: چگونه میتوانیم پول خود را از ایران به اکوادور انتقال دهیم؟

پاسخ: از صرافی هایی که در داخل و خارج از کشور ایران وجود دارند میتوانید انتقال پول را انجام دهید.

***********************

پرسش : کارت ملی اکوادوری  (Cedula) چیست و حاوی چه اطلاعاتی است؟ 

پاسخ:  سدولا همان کارت شناسایی یا کارت ملی اکوادوری می باشد . این کارت شامل، شماره ملی هر فرد، نام کامل، تاریخ و محل تولد، ملیت، وضعیت تاهل و نام همسر (در صورت متاهل بودن) می باشد.

***********************

پرسش:برای دریافت ملیت و پاسپورت اکوادوری چه زمانی باید اقدام نمود؟

 پاسخ: برای ارائه درخواست در خصوص دریافت ملیت و پاسپورت اکوادوری حداقل می بایست سه سال از تاریخ صدور  (کارت ملی) اکوادوری شما گذشته باشد.

***********************

پرسش: آیا بعد از اخذ اقامت اکوادور میتوان از کشور خارج شد ؟ 

پاسخ: بله، بعد از دریافت اقامت اکوادور در دو سال اول اقامت خود شما میتوانید به مدت 90 روز به خارج از کشورسفر کنید و اگر بیش از این مدت در خارج از اکوادور بمانید اقامت شما باطل می شود.

***********************

پرسش:اگر درخواست اقامت به نتیجه نرسد، هزینه های دریافتی شما به چه میزان است؟ 

پاسخ: در صورتی که مراحل اخذ اقامت به دلایل حقوقی و نقص در عملکرد همکاران ما به ثمر نرسد، تنها هزینه های ادارای صورت گرفته از مبلغ پرداختی مشتری کسر می گردد و مابقی عودت داده می شود. اما چنانچه متقاضی پس از ارسال درخواست رسمی و قرارداد امضاء شده انصراف دهد، معادل 70 درصد از هزینه خدمات درخواستی کسر و مابقی عودت داده می شود.

***********************

پرسش:دستمزد پایه در اکوادور چقدر است؟

 پاسخ: دستمزد پایه یک کارگر ساده در اکوادور برای سال 2017 ماهیانه 475 دلارامریکا است که دو ماه پاداش سالیانه، هزینه های جانبی و بیمه به این مبلغ افزوده می شود.

***********************

پرسش: برای راه اندازی کسب و کار در اکوادور به چه میزان سرمایه نیاز است؟

 پاسخ:  مقدار سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی یک کسب و کار به نوع، اندازه و مکان آن کسب و کار ارتباط دارد. به طور خلاصه می توان گفت که با 10 تا 25 هزار دلار سرمایه اولیه، می توان کسب و کار کوچکی در پایتخت(کیتو) راه اندازی کرد.

***********************

پرسش: یادگیری زبان اسپانیایی در ایران بهتر است یا اکوادور؟ 

پاسخ:اگر زبان اسپانیایی را در حد پایه در ایران آموزش ببینید طبیعتاً در محیط اسپانیایی زبان اکوادور سریعتر و راحت تر میتوانید صحبت کنید.

***********************

پرسش:پیشنهاد شما برای یادگیری زبان اسپانیایی در اکوادور چیست؟ 

پاسخ: در اکوادور کلاس های آموزش زبان اسپانیایی زیادی وجود دارد، پیشنهاد ما به شما تدریس خصوصی و ثبت نام در کالج و دوره های دانشگاهی می باشد.

***********************

پرسش: آیا میتوان با ثبت نام در دانشگاه ها یا کالج ها اقامت دائم این کشور را دریافت کرد؟

 پاسخ:  خیر، تنها می توان برای اخذ «ویزای تحصیلی» اقدام کرد.

***********************

پرسش: آیا دانستن زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه های اکوادور کافی است؟

 پاسخ: خیر، آموزش و تدریس در تمامی دانشگاه ها به زبان اسپانیایی می باشد.

***********************

پرسش: آیا امکان ثبت شرکت در اکوادور برای خارجی ها وجود دارد؟

 پاسخ: بله، محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

***********************


نظرات

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

* تکمیل موارد ستاره دار ضروری است
(نمایش داده نخواهد شد)
 
1000