مهاجرت و اقامت در اکوادور

             

پاسپورت اکوادور :

دارندگان پاسپورت اکوادوری(پاسپورت کشور اکوادور) می توانند به بیش از 80 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنند.

* اگر شما کارت شناسایی اکوادوری (کارت ملی یا سدولا) داشته باشید می توانید با گرفتن ویزا به تمام کشورهای دنیا سفر کنید.

مراحل دریافت اقامت و پاسپورت کشور اکوادور :

اقامت اکوادور

اقامت توریستی به مدت 90 روز :

این ویزا در فرودگاه مقصد (اکوادور-کیتو) صادر میگردد و شما میتوانید به مدت 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید و نیاز به پرداخت هیچگونه مبلغی ندارد.

اقامت دائم از طریق مدرک تحصیلی :

اگر مدرک معتبر از دانشگاه های ایران (فوق دیپلم به بالا) را دارید از طریق وکلای ما میتوانید اقامت دائم کشور اکوادور را دریافت کنید.

نکته :

مدارك تحصيلي شما می بایست  مورد تاييد وزارت علوم قرار گرفته باشد.

ترجمه مدارک تحصیلی ،ریزنمرات، نامه ی تاییدیه دانشگاه به زبان اسپانیایی

داشتن برگه عدم سوء پيشينه با ترجمه رسمي به زبان اسپانيايي

ترجمه مدارک شناسنامه متقاضي و همراهان به زبان اسپانيايي

ترجمه رسمي سند ازدواج در صورت متاهل بودن به زبان اسپانيايي

داشتن پاسپورت معتبر (حداقل دارای شش ماه اعتبار)

تمام مدارک ترجمه شده میبایست دارای مهر تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری باشد.(توسط دارالترجمه های رسمی انجام می شود)

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

اقامت از طریق ازدواج:

 

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

اقامت از طریق داشتن درآمد دائم مخصوص بازنشستگان:

 

شرط اصلی این اقامت داشتن درآمد حداقل 800 دلار در ماه می باشد و برای زیر مجموعه نفری 100 دلار اضافه میگردد.

مثال : برای یک خانواده 3 نفره حداقل 1000 دلار در ماه نیاز می باشد.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

اقامت از طریق سرمایه گذاری:

 

با حداقل سرمایه گذاری به مدت 3 سال شما میتوانید اقامت دائم و پاسپورت اکوادوری را دریافت کنید.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

اقامت از طریق خویشاوندی:

 

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

*****************************************************************

مجموعه اقامت اکوادور برای رفاه و آسایش متقاضیان محترم مراحل اقامت شما را از طریق سفارت اکوادور در ایران انجام میدهد و بعد از تایید و دریافت اقامت شما میتوانید به کشور زیبای اکوادور سفر کنید. (با کمترین هزینه)

شما میتوانید با اقامت دائم اکوادور ویزای توریستی آمریکا و اروپا را به راحتی دریافت کنید.

مراحل انجام کار به شرح ذیل می باشد :

 ترجمه رسمي مدارك به زبان اسپانيايي و ارائه به سفارت اكوادور در تهران جهت تاييد مدارك

 ارائه وكالت نامه كاري به وكيل مجموعه ما براي كشور اكوادور و ترجمه وكالت نامه به زبان اسپانيايي

 ارسال مدارك از طريق پست به اكوادور

 عقد قرارداد با نماینده مجموعه اقامت اکوادور در ايران و پرداخت ٧٠٪‏ هزينه

كل پروسه كار ٣ تا 5 ماه طول خواهد كشيد

خانواده متقاضي در كشور اكوادور ويزاي اقامت خود را ظرف 10 روز دريافت خواهند كرد.

همكاران ما در فرودگاه اكوادور از شما استقبال خواهند كرد و شما را به محل اقامت موقت انتقال مي دهند و از روز بعد به شما كمك مي كنند تا منزل مورد نظر خود را به صورت مبله اجاره كنيد و براي افتتاح حساب بانكي و ثبت نام براي كلاس زبان و اخذ گواهينامه و آشنايي با مراكز خريد همراه شما خواهند بود. 


نظرات (2)

مصطفی
شرایط زندگی به چه صورت هست ؟ در زمینه رشته ی عمران کار هست/
22nd March 2017 5:39am
گل زیبا
سلام . سپاس از حمات شما . راجب پاسپورت اکوادور بیشتر توضیح بدبد. ممنوم
16th February 2017 5:33am

ثبت نظر

* تکمیل موارد ستاره دار ضروری است
(نمایش داده نخواهد شد)
 
1000