قوانین جدید اکوادور

تاریخ درج: 1395/11/29



در حال حاضر تغییرات انجام شده در قوانین مهاجرتی کشور اکوادور به شرح زیر می باشد.

1- در حال حاضر اقامت بصورت دوساله(موقت) و سپس اقامت دائم داده می شود.

2- اعتبار کارت ملی (سدولا) بصورت دوساله صادر می گردد.

3- می بایست مدارک عدم سوء پیشینه توسط پلیس بین الملل و یا سفارت اکوادور در تهران مجدداً تایید گردد.

4- شما یک بار در سال می توانید به مدت حداکثر 90 روز وارد کشور اکوادور شوید(ویزای توریستی).

 

توضیحات تکمیلی :

در روش دریافت ویزاهای اقامتی کشور اکوادور هیچگونه تغییری ایجاد نشده است، (ویزاهای پروفشنال ، تجاری و سرمایه گذاری) هرگونه تغییرات ایجاد شده در تایید مدارک و تشکیل پرونده توسط وکلای ما (مجموعه اقامت اکوادور) همراه با راهنمایی های لازم خدمت شما ارائه خواهد شد.

** متقاضیانی که پرونده آنها زیر نظر مجموعه اقامت اکوادور در حال پیگیری می باشند نگران روند پروسه ی مهاجرتی خود نباشند.

متقاضیانی که جدیداً در حال تهیه مدارک و یا تحقیق در مورد مهاجرت به کشور اکوادور می باشند ممکن است شرایط برای آنها طولانی و سخت شود .

با توجه به اینکه شرایط مهاجرت همیشه در حال تغییر است لطفاً حتماً با وکلای ما برای تهیه مدارک خود در تماس باشید شرایط مهاجرت و اقامت در کشور اکوادور برای ایرانیان عزیز یک موقعیت ویژه به حساب می آید.



نظرات

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

* تکمیل موارد ستاره دار ضروری است
(نمایش داده نخواهد شد)
 
1000